Teamfoto Stukadoorsbedrijf J.Brosda
Werkzaam in Apeldoorn, hoofdvestiging Zutphen

Buiten pleisterwerk aanbrengen in Apeldoorn

Buitenpleisterwerk bestaat altijd uit een onderlaag en afwerkpleister en moet een gezamenlijke dikte van 20 mm hebben. Dat betekent dat buitenpleisterwerk altijd in twee lagen wordt aangebracht. Omdat cement bij het drogen slinkt, kunnen in de onderlaag met een grotere dikte haarscheurtjes ontstaan. Deze smeert de stukadoor met de tweede laag, de afwerkpleister, eenvoudig dicht.

Stukadoorsbedrijf J.Brosda staat voor u klaar in Apeldoorn
Over ons

Stukadoorsbedrijf J.Brosda is een jong en energiek bedrijf met ruime ervaring in allerlei stucwerk. Wij zijn specialist in het sausklaar opleveren van wanden en plafonds in woningen en bedrijfspanden. Ook voor het... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0575 211 112

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor buiten pleisterwerk aanbrengen?

Over Stukadoorsbedrijf J.Brosda

Stukadoorsbedrijf J.Brosda is een jong en energiek bedrijf met ruime ervaring in allerlei stucwerk. Wij zijn specialist in het sausklaar opleveren van wanden en plafonds in woningen en bedrijfspanden. Ook voor het stuken van buitengevels en voor sierstucwerk (zoals beton ciré en leemstuc) hebben wij alle expertise in huis. Sausklare wanden kunnen wij voor u afwerken met airless latex spuiten. Voor grotere projecten schakelen we collega-stukadoors in.


Bouwgarant,VCA,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,Afbouwkeur,Erkend leerbedrijf,Keurmerk ConsuBeter