Teamfoto Stukadoorsbedrijf J.Brosda
Badkamer stucen Apeldoorn Wij staan in Apeldoorn voor u klaar!
Een Stukadoor
Werkzaam in Apeldoorn, hoofdvestiging Zutphen

Badkamer stucen Apeldoorn

Speelt u met het idee om de badkamer te laten stucen? Dan is Stukadoorsbedrijf J.Brosda in de regio Apeldoorn de ideale keuze. Wij hebben ruime ervaring met badkamers in allerlei soorten en maten.

Uw badkamer stucen biedt u een scala aan voordelen. Het is onder andere gemakkelijker schoon te houden dan tegels en biedt een uniek karakter. Wilt u meer informatie over badkamer stucen? Bel ons dan op 0575 211 112 of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Wat kost badkamer stucen Apeldoorn?

De totale prijs voor het badkamer stucen wordt beïnvloed door verschillende factoren. Ook de ondergrond heeft invloed op de kosten. De keuze van het type stucwerk kan de prijs aanzienlijk laten verschillen. De kosten worden deels bepaald door de ondergrond.

Een dikkere stuclaag is vereist voor bakstenen muren, wat resulteert in hogere kosten dan bij betonmuren. Daarnaast heeft de omvang van de badkamer invloed op de totale kosten. Wanneer u meerdere ruimtes tegelijkertijd laat stucen, is het vaak goedkoper doordat de prijs per vierkante meter omlaag gaat.

Hoeveel u betaalt, kan variëren op basis van de staat van uw woning. Een oudere woning laten stucen neemt vaak meer tijd in beslag dan een nieuwbouwwoning omdat er meer voorbereidingswerkzaamheden verricht dienen te worden. Wij begrijpen dat u graag op de hoogte wilt zijn van wat u kunt verwachten.

De vakmannen van Stukadoorsbedrijf J.Brosda helpen u graag verder, neem gerust contact op. Bel naar 0575 211 112 voor een prijsindicatie op maat of vul ons offerteformulier in. U ontvangt zo snel mogelijk een reactie van ons!

Strakke, witte gestucte badkamer
Badkamer stucen in Apeldoorn? Laat uw badkamer stucen door Stukadoorsbedrijf J.Brosda

Badkamer laten stucen door Stukadoorsbedrijf J.Brosda!

Ondanks dat sommigen zelf hun badkamer stucen, gaat de meerderheid liever voor een stukadoor. Badkamers stucen vereist grondige voorbereiding en is fysiek zwaar om te doen. Wilt u dat de specialisten van Stukadoorsbedrijf J.Brosda het stucwerk voor u doen?

Dan bent u verzekerd van topkwaliteit en een verzorgd uiterlijk. Onze vakmannen leveren advies op maat en beoordelen de beste mogelijkheden voor uw badkamer. Zo bent u verzekerd van een professioneel afgewerkte badkamer.

Voordelen badkamer stucen

Stucwerk in de badkamer biedt tal van voordelen. In vergelijking met tegels, is stucwerk veel beter voor de hygiëne. Met een goed afgewerkte badkamer zijn vieze voegen voorgoed verdwenen.

Ook de kans op schimmelvorming neemt met behulp van stucwerk drastisch af. Wellicht wilt u uw huidige badkamer een nieuwe uitstraling geven. Uw badkamer stucen is dan een uitstekende optie.

Uw badkamer krijgt een totaal andere uitstraling door het stucwerk. Met zachte kleuren in de badkamer creëert u een gevoel van warmte en rust. Een strak gestucte woonkamer verhoogt uw leefcomfort aanzienlijk.

Materiaal mogelijkheden bij Stukadoorsbedrijf J.Brosda

Voor stucwerk in de badkamer moet u zorgen voor de juiste waterdichte materialen. Er wordt dan ook aangeraden om waterdichte stucmortel te gebruiken. Er zijn diverse stucwerkopties beschikbaar voor badkamers, de drie meest gebruikelijke soorten staan hieronder opgesomd:

  • Betonciré
    Betonciré, een met cement gebonden betonsoort, is ook bekend als betonstuc en wordt veel gebruikt in badkamers en keukens. Dit kan op verschillende ondergronden zoals gipsplaten en hout worden toegepast, en het is beschikbaar in vrijwel elke kleur. Dit stucwerk wordt in lagen opgebouwd en beëindigd met een waterdichte beschermlaag.
  • Tadelakt
    Dit stukwerk staat bekend om de unieke, warme afwerking en wordt vanwege de waterafstotende eigenschappen veel in badkamer toegepast. Het appliceren van tadelakt vereist een specialist. Dit dient altijd te worden uitgevoerd door gecertificeerde stukadoors.
  • Microbeton
    Door zijn fijne korrelgrootte zorgt microbeton voor een strakke look en is het uiterst sterk. De gehele badkamer kan worden afgewerkt met microbeton. Microbeton kan tevens op de badkamervloer worden aangebracht.

Naast de eerder genoemde stucopties is het ook mogelijk de bestaande tegels te stucen. Dit voorkomt dat er onnodig gesloopt moet worden. Zorg ervoor dat de juiste voorbereidingen getroffen worden.

Dat resulteert in een keurig strak resultaat. Vraag u zich af wat de mogelijkheden zijn voor het stucen van uw badkamer en ook misschien uw plafond, een muur of uw woonkamer? Neem vrijblijvend contact op met onze vakmannen via 0575 211 112 om de mogelijkheden door te spreken.

Veel gestelde vragen over badkamer stucen

Hoeveel moet ik betalen om mijn badkamer te laten stucen?

De kosten zijn afhankelijk van zowel de ondergrond als het gekozen stucwerk. Hierbij zijn ook de grootte van de klus en de staat van uw huis van invloed. Wij raden aan om een vrijblijvende offerte aan te vragen voor een gedetailleerde prijsindicatie om de kosten zo nauwkeurig mogelijk vast te stellen.

Kun je stucwerk laten doen in de badkamer?

Ja, dat kan, en het is hygiënischer dan tegels. Er zijn tal van materiaalopties om uit te kiezen. Het eindresultaat is een unieke en strakke badkamer.

Is stucen over badkamertegels een optie?

Ja, mits er zorg is gedragen voor de juiste voorbereidingen. Op deze wijze krijgt uw badkamer een totaal nieuwe look. Deze oplossing vraagt slechts minimale sloopwerkzaamheden.

Welke stucmaterialen worden vaak gekozen voor badkamers?

Betonciré, Tadelakt en microbeton staan bovenaan de lijst. Elke soort materiaal heeft zijn unieke kenmerken en creëert zijn eigen unieke stijl. Kijk dus vooral naar het materiaal dat uw aandacht trekt. Let extra goed op welk materiaal u het meeste aanspreekt.

Stukadoorsbedrijf J.Brosda staat voor u klaar in Apeldoorn
Over ons

Stukadoorsbedrijf J.Brosda is een jong en energiek bedrijf met ruime ervaring in allerlei stucwerk. Wij zijn specialist in het sausklaar opleveren van wanden en plafonds in woningen en bedrijfspanden. Ook voor het... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0575 211 112

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Stukadoorsbedrijf J.Brosda

Stukadoorsbedrijf J.Brosda is een jong en energiek bedrijf met ruime ervaring in allerlei stucwerk. Wij zijn specialist in het sausklaar opleveren van wanden en plafonds in woningen en bedrijfspanden. Ook voor het stuken van buitengevels en voor sierstucwerk (zoals beton ciré en leemstuc) hebben wij alle expertise in huis. Sausklare wanden kunnen wij voor u afwerken met airless latex spuiten. Voor grotere projecten schakelen we collega-stukadoors in.