Teamfoto Stukadoorsbedrijf J.Brosda
Spackspuiten Apeldoorn Wij staan in Apeldoorn voor u klaar!
Een Stukadoor
Werkzaam in Apeldoorn, hoofdvestiging Zutphen

Spackspuiten Apeldoorn

Kocht u onlangs een nieuwe woning, of bent u van plan uw huidige huis een facelift te geven? Dan kan spackspuiten een passende optie zijn. Onze vakmannen van Stukadoorsbedrijf J.Brosda in Apeldoorn hebben ruime ervaring met het stucen van diverse ruimtes.

Bij Stukadoorsbedrijf J.Brosda kunt u terecht voor zowel een opknapbeurt van de slaapkamer als het aanpakken van de woonkamer. De kosten voor spackspuiten weten? Heeft u nog vragen? Bel ons op 0575 211 112 of vraag kosteloos een offerte aan.

Voor de stukadoor is spackspuiten een veelzijdige en boeiende klus. Het kan in diverse ruimtes en op diverse soorten oppervlakken worden toegepast:

 • Woonkamers: Voor een gladde en modieuze afwerking.
 • Slaapkamers: Zorg voor een stabiele en egale afwerking.
 • Keukens en badkamers: Sterk en makkelijk te onderhouden.
 • Commerciële ruimtes: Voor een verzorgde en nette uitstraling in uw kantoor, winkel of restaurant.

Plafond wordt gespackt door stukadoor in wit pak.
Onze stukadoors van Stukadoorsbedrijf J.Brosda leveren met behulp van spackspuiten een strak afgewerkte ruimte aan.

Wat is spackspuiten?

Het proces van spackspuiten omvat het aanbrengen van een dunne pleisterlaag op de muren of plafonds van uw woning. In het pleister bevinden zich kleine korrels die een unieke textuur aan de muur of het plafond geven. Een machine stuurt bij spackspuiten de grofheid van de korrels aan.

Mogelijkheden van spackspuiten

Stukadoorsbedrijf J.Brosda heeft verschillende mogelijkheden op het gebied van spackspuiten. Wij beschikken over allround specialisten, waardoor we veel kunnen bieden op het gebied van spackspuiten. Neem telefonisch contact op via 0575 211 112 voor een gesprek met een medewerker of bekijk de verscheidene mogelijkheden die wij bieden:

 • Verschillende texturen
  Een spackspuitmachine kan met zijn spuitkop diverse texturen aanbrengen. Hiermee is er voor elke stijl en elke ruimte een passende keuze. Fijne korrels resulteren in een strak, modern uiterlijk, terwijl grove korrels een robuuster effect geven.
 • Kleuropties
  Er zijn talloze kleurenmogelijkheden voor spackwerk. Dit levert een kleurrijke afwerking op, zonder dat u de ruimte hoeft te schilderen. De voorkeur gaat meestal uit naar wit, crème en lichtgrijs, hoewel er vele andere kleuren beschikbaar zijn.
 • Veelzijdig inzetbaar en snel gerealiseerd
  Spackspuitwerk is geschikt voor zowel muren als plafonds, zodat het in diverse leefruimtes kan worden toegepast. Dankzij de aanbrengwijze kan het in nagenoeg elke ruimte van toepassing zijn voor een gladde en egale afwerking. Omdat het spackwerk snel kan worden aangebracht, kan de ruimte snel weer worden gebruikt.

Spackspuitwerk door Stukadoorsbedrijf J.Brosda

Voor het spackspuiten gebruikt de stukadoor een machine die voorzien is van een spuitkop. De machine bepaalt hoe grof de korrels zullen zijn. Spackspuitwerk kan helemaal naar uw wensen worden bijgesteld.

De uiteindelijke afwerking wordt bepaald door uw selectie van extra fijne, fijne of grove korrels. Na het spackspuiten moet het spackwerk drogen, wat doorgaans 1 tot 2 dagen duurt. Het droogproces gevolgd, kunnen de ruimtes wederom gebruikt worden.

Voordelen van spack

Wij snappen dat u in de beginfase veel informatie ontvangt over verschillende soorten stucwerk. Met onze vakkennis zetten we graag de verschillende voordelen van spackspuiten voor u uiteen. Voor extra uitleg staan wij u graag te woord op 0575 211 112. De voordelen zijn:

 1. Efficiënt in tijd
  Spackspuiten is een tijdsefficiënte stucmethode. Spackspuiten is in een kortere tijd klaar dan traditioneel stucwerk. Dit vermindert de kosten voor zowel tijd als arbeid.
 2. Strakke en egale afwerking
  Met deze techniek ziet het er altijd strak uit Hierdoor blijft het oppervlak strak en gelijkmatig zonder zichtbare naden of oneffenheden. Uw ruimte wordt hiermee netjes en modern afgewerkt.
 3. Verbergt oneffenheden
  Spackspuitwerk camoufleert doeltreffend kleine oneffenheden. Denk daarbij aan scheuren, gaatjes en andere soorten schade in muren en plafonds De spacklaag maskeert deze gebreken en geeft een glad oppervlak.
 4. Duurzaamheid
  Met hun duurzaamheid zijn gespackte muren en plafonds perfect bestand tegen slijtage. De pleisterlaag vormt een solide bescherming die goed bestand is tegen dagelijkse slijtage. Dankzij deze eigenschappen hoeft het oppervlak nauwelijks onderhouden te worden en blijft het lang goed.
 5. Onderhoudsgemak
  Het gespackte oppervlak blijft makkelijk schoon. Er ontstaat minder snel een stof- of vlekkenlaag. Beschadigingen kunnen eenvoudig worden bijgewerkt zonder dat een complete herbehandeling van het oppervlak nodig is.
 6. Tevreden portemonnee
  Vergeleken met andere stucwerkvormen is spackspuiten doorgaans voordeliger. Dankzij de snellere aanbrengtechniek en lagere arbeidstijd zijn de gezamenlijke kosten vaak lager dan bij traditioneel stucen. Uw kwaliteit en duurzaamheid blijven intact.

Kosten spackspuiten Apeldoorn

De prijs voor spackspuiten in Apeldoorn is afhankelijk van diverse aspecten zoals de grootte van het oppervlak, de staat van de ondergrond en de gewenste afwerking. Het gebruik van extra diensten zoals het aanbrengen van een primer of het creëren van een specifieke kleur, kan de totaalprijs verhogen. Diensten zoals het aanbrengen van een primer of een speciale kleur kunnen de uiteindelijke kosten verhogen.

Voor alle vragen kunt u terecht bij onze ervaren stukadoors, te bereiken op 0575 211 112. Wilt u weten wat de prijs is voor spackspuiten? Vul het offerteformulier hier in en ontvang direct een vrijblijvende offerte!

Veel gestelde vragen van Stukadoorsbedrijf J.Brosda over spackspuiten

Wat zijn de vaardigheden van een spackspuiter?

Bij het spackspuiten brengt een spackspuiter onder hoge druk een dunne laag pleister met korrel aan op muren en plafonds. De naam verklaart het al een beetje: het pleisterwerk wordt onder hoge druk met een spuitmachine aangebracht. Voor dit pleisterwerk is een spackspuiter verantwoordelijk.

Wat zijn de kenmerken van een spackmes?

Een spackmes, doorgaans uitgevoerd in metaal, is een essentieel stuk afwerk gereedschap. Hiermee zorgt de stukadoor voor een gladde afwerking van muren en plafonds. Dit wordt toegepast nadat het spackspuiten is voltooid.

Kan spackwerk worden geverfd?

Kort gezegd: u kunt spackwerk overschilderen. Voorstrijkmiddel gebruiken en de muur(en) goed voorbereiden wordt aanbevolen. Strepen worden hiermee vermeden en de verf droogt mooi egaal op.

Kan spackwerk weggehaald worden?

Verschillende manieren zijn beschikbaar om spackwerk te verwijderen. Deze taak kost veel tijd en veroorzaakt veel overlast Vanwege de stevigheid waarmee spackwerk aan de muur zit, raden we aan om bij beschadigingen een nieuwe laag spackwerk aan te brengen.

Stukadoorsbedrijf J.Brosda staat voor u klaar in Apeldoorn
Over ons

Stukadoorsbedrijf J.Brosda is een jong en energiek bedrijf met ruime ervaring in allerlei stucwerk. Wij zijn specialist in het sausklaar opleveren van wanden en plafonds in woningen en bedrijfspanden. Ook voor het... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0575 211 112

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Stukadoorsbedrijf J.Brosda

Stukadoorsbedrijf J.Brosda is een jong en energiek bedrijf met ruime ervaring in allerlei stucwerk. Wij zijn specialist in het sausklaar opleveren van wanden en plafonds in woningen en bedrijfspanden. Ook voor het stuken van buitengevels en voor sierstucwerk (zoals beton ciré en leemstuc) hebben wij alle expertise in huis. Sausklare wanden kunnen wij voor u afwerken met airless latex spuiten. Voor grotere projecten schakelen we collega-stukadoors in.