Teamfoto Stukadoorsbedrijf J.Brosda
Plafond spacken Apeldoorn Wij staan in Apeldoorn voor u klaar!
Een Stukadoor
Werkzaam in Apeldoorn, hoofdvestiging Zutphen

Plafond spacken Apeldoorn

Het plafond laten spacken is een goede manier om de ruimte een strakke afwerking te geven. Het aanbrengen van een korrelstructuur op het plafond geeft de ruimte een eigen karakter. U kunt zowel de muren als de plafonds laten spacken.

Uw ruimte zal strak ogen en een luxueus gevoel geven. Zoekt u gedetailleerde informatie of een persoonlijk advies over plafond spacken in Apeldoorn? Onze professionals van Stukadoorsbedrijf J.Brosda zijn beschikbaar om uw vragen te beantwoorden.

Voor een advies op maat belt u naar 0575 211 112. Uiteraard kunt u ook een offerte aanvragen of offerte aanvragen. Bij ons krijgt u zo een duidelijk en vrijblijvende opgave van de kosten voor plafond spacken.

Vierkante ruimte met gespackt plafond.
Stukadoorsbedrijf J.Brosda denk met u mee bij het realiseren van uw droominterieur. Wij leveren strak gespacte plafonds.

Kosten plafond spacken

Natuurlijk bent u nieuwsgierig naar de kosten voor het laten spacken van uw plafond. Wie een mooi stekje wil creëren, kan rekenen op de betaalbaarheid van spacken. De prijs voor het spackspuiten van een plafond kan vaak hoger liggen.

Dit komt doordat de stukadoor alles boven zijn hoofd moet doen met de spackspuitmachine, waardoor het veel zwaarder is dan het spacken van een muur. Het is vaak makkelijker en goedkoper om de complete woning in één keer te laten behandelen. Dankzij deze aanpak hoeft de woning niet opnieuw te worden voorbereid, wat kostenbesparend is.

De kosten voor het spacken van een plafond kunnen afhangen van verschillende zaken. Zo telt u bijvoorbeeld mee hoe groot de ruimte is, in welke staat het plafond verkeert, en in welke regio u zich bevindt. Gemiddeld genomen komt het volgende kijken bij de kosten plafond spacken:

 • Materiaal en arbeid: Voor de arbeid door de stukadoor, wordt meestal een uurtarief berekend. Daar bovenop komen ook de materiaalkosten. Hoe moeilijker de klus, hoe hoger de kosten zullen uitvallen.
 • Voorbereidingskosten: Moeten er uitgebreide reinigings- of reparatiewerkzaamheden aan het plafond plaats vinden voordat het spuitpleister kan worden aangebracht, dan zullen de kosten hoger uitvallen. Houdt hier rekening mee wanneer u het plafond laat spacken. Een goed onderhouden plafond zorgt voor lagere kosten dan een plafond dat niet in goede staat verkeert.
 • Extra's: Extra werkzaamheden zoals het aanbrengen van een basislaag of het creëren van een bepaalde textuur kunnen de uiteindelijke prijs verhogen. De prijs van deze kosten wisselt en wordt per extra vierkante meter berekend. Een kleurtje op het gespakte plafond kan tijd schelen omdat u dan geen extra verflaag hoeft aan te brengen.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw plafond in Apeldoorn te laten spacken en direct duidelijkheid verkrijgen? Pak de telefoon, en bel onze deskundige op 0575 211 112. Wilt u een gedetailleerde kostenindicatie? Bel ons of vraag hier een vrijblijvend kostenoverzicht aan!

Plafond laten spacken door Stukadoorsbedrijf J.Brosda in Apeldoorn

Bij het spacken van uw plafond hanteren we dezelfde techniek als bij een muur spacken. De eerste laag zorgt voor een gladde basis door alle oneffenheden te elimineren. De eerste laag elimineert alle oneffenheden.

Een tweede laag wordt aangebracht om de afwerking te voltooien. Voor het behandelen van muren en plafonds geldt dat alle meubels, ramen en deuren goed beschermd moeten worden. Het spacken van een plafond produceert veel nevel, wat uiteraard niet op persoonlijke bezittingen mag komen.

Voordelen van het plafond spacken:

Naast het rijke scala aan kleuren en mogelijkheden, heeft spackwerk op het plafond nog meer voordelen, zoals:

 • Een vlotte en doelgerichte methode om het plafond te renoveren.
  Spackwerk wordt machinaal aangebracht, wat het proces aanzienlijk sneller maakt dan bij traditioneel stucen. Tijd en arbeidskosten worden hiermee bespaard, wat het een aantrekkelijke optie maakt voor zowel nieuwbouw als renovaties.
 • Strakke en egale afwerking
  Een strak en egaal resultaat wordt bereikt door het spacken. De korrelige structuur zorgt voor een gelijkmatig oppervlak zonder naden of oneffenheden. Uw ruimte krijgt een verzorgde en strakke look.
 • Verbergen van oneffenheden
  Spackwerk is perfect om kleine beschadigingen en gaatjes te verdoezelen. Hierdoor heeft het plafond een nette uitstraling. Er zijn geen uitgebreide voorbereidingen vereist.
 • Gemakkelijk onderhoud
  Een plafond dat gespackt is, is eenvoudig te onderhouden Stof en vuil worden gemakkelijk verwijderd met een stofzuiger of zachte borstel. Hierdoor heeft u jaren plezier van uw woning met minimaal onderhoud.

Laat uw plafond spacken door Stukadoorsbedrijf J.Brosda in Apeldoorn!

Wilt u verder geïnformeerd worden of direct een afspraak regelen? Onze ervaren stukadoors geven graag inzicht in de actuele prijzen en trends binnen het vakgebied. Ze voorzien u van advies op maat en samen gaan ze op zoek naar de beste mogelijkheden.

Voor meer informatie kunt u bellen naar 0575 211 112 of ons contactformulier vrijblijvend invullen. Wij helpen u graag met al uw vragen, geven advies of maken een offerte op maat voor u. Ons stukadoorsbedrijf staat klaar om met u mee te denken!

Veel gestelde vragen over plafond spacken

Waarom een plafond afwerken met spack?

Door te kiezen voor spacken, zorgt u voor een gelijkmatige structuur die helpt scheuren te voorkomen. Bij de bouw van nieuwe huizen is het van belang dat de naden goed worden beschermd. Hierdoor wordt het risico op toekomstige scheuren of beschadigingen aanzienlijk verkleind.

Welke soort verf gebruiken voor een spack plafond?

Het is belangrijk om spacklatex muurverf speciaal voor spacken te gebruiken. Een geschikte roller zorgt ervoor dat u dit kunt aanbrengen zonder strepen. Het toevoegen van een droogvertrager aan gewone latex levert een net resultaat op.

Waarom kiezen voor spacken in plaats van stucen?

Stucwerk biedt een superieure afwerking. De kosten hiervoor vallen echter hoger uit. Uw plafond spacken gaat snel en kost niet veel, toch is persoonlijk advies aan te raden.

Waarom zijn de kosten voor een plafond spacken hoger?

Het bewerken van een plafond met spackwerk is duurder dan het bewerken van een muur. Dit is omdat het werk boven het hoofd van de stukadoor gedaan moet worden en dit meer tijd kost om de spacklaag aan te brengen Het is financieel voordelig om de muren en het plafond in dezelfde sessie te laten spacken, zodat de prijs per vierkante meter lager wordt.

Stukadoorsbedrijf J.Brosda staat voor u klaar in Apeldoorn
Over ons

Stukadoorsbedrijf J.Brosda is een jong en energiek bedrijf met ruime ervaring in allerlei stucwerk. Wij zijn specialist in het sausklaar opleveren van wanden en plafonds in woningen en bedrijfspanden. Ook voor het... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0575 211 112

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Stukadoorsbedrijf J.Brosda

Stukadoorsbedrijf J.Brosda is een jong en energiek bedrijf met ruime ervaring in allerlei stucwerk. Wij zijn specialist in het sausklaar opleveren van wanden en plafonds in woningen en bedrijfspanden. Ook voor het stuken van buitengevels en voor sierstucwerk (zoals beton ciré en leemstuc) hebben wij alle expertise in huis. Sausklare wanden kunnen wij voor u afwerken met airless latex spuiten. Voor grotere projecten schakelen we collega-stukadoors in.