Teamfoto Stukadoorsbedrijf J.Brosda
Over spacken van Stukadoorsbedrijf J.Brosda Wij staan in Apeldoorn voor u klaar!
Een Stukadoor
Werkzaam in Apeldoorn, hoofdvestiging Zutphen

Over spacken van Stukadoorsbedrijf J.Brosda

Bij het zoeken naar een stukadoor voor uw muren en plafonds, komt het woord spacken al snel naar voren. Hoe werkt spacken en wat zijn de verschillende opties voor spacken in Apeldoorn? Ga verder met lezen om een duidelijke uitleg te krijgen.

Onze vaklieden staan klaar om u te helpen met al uw vragen. Neem telefonisch contact op via 0575 211 112 of vul hier het offerteformulier in. Wij maken het mogelijk om uw droominterieur te realiseren.

Gespacte zolderkamer met schuine wanden.
Laat u verrassen met prachtig spackwerk door Stukadoorsbedrijf J.Brosda in Apeldoorn.

Wat is spack?

Spackspuitwerk is een andere term voor spack, met dezelfde uitstekende resultaten. Met spackspuiten bereikt u een professionele, gladde en egale afwerking van zowel muren als plafonds tegen lagere kosten. Het is een techniek waarbij een mengsel van gips en bindmiddel (spack) met een speciale spuitmachine op muren en plafonds wordt aangebracht.

Nieuwbouwwoningen worden vaak gespackt. De textuur is te omschrijven als korrelig. Met de aangeboden opties is het eenvoudig een eigen draai te geven aan uw interieur.

Zowel muren als plafonds kunnen worden voorzien van spack. Om dit te bereiken, wordt een spackspuitmachine gebruikt. Wenst u informatie over het spacken van uw muur of plafond?

Voor extra informatie raden wij u aan onze pagina over muren spacken te bezoeken. Voor verdere informatie, kijk op onze plafond spack pagina. Interesse in spackspuiten? Bekijk hier de details.

Aanbrengen van spack in Apeldoorn door Stukadoorsbedrijf J.Brosda

Het spacken omvat twee lagen: eerst de onderlaag en daarna de afwerkingslaag.

  • Onderlaag: Deze eerste laag zorgt voor egalisatie en een goede hechting. Het vult kleine oneffenheden en scheuren op, waardoor een gladde basis ontstaat voor de afwerkingslaag.
  • Afwerkingslaag: Deze laag geeft uw muur of plafond de gewenste textuur en uitstraling. Hier heeft u de mogelijkheid om kleur- en structuurvoorkeuren eenvoudig aan te passen. De structuren waaruit u kunt kiezen variëren van fijn tot grof, en zijn afgestemd op uw voorkeur en de stijl van uw interieur.

Droomt u van een opgeknapte (woon)kamer? Dan is spacken een prima keuze. Spackspuit-apparaten zijn zo efficiënt dat ze snel grote oppervlakten kunnen behandelen. Om deze reden zijn de kosten meestal minder hoog dan bij andere soorten stucwerk.

De standaard tint voor spack is wit, maar u kunt het mengen met kleur als u dat wenst. Men brengt spack altijd in twee lagen aan. Het is mogelijk om spackwerk aan te brengen op variërende ondergronden, zoals beton en gipsplaten.

Voordelen van spacken

Zoals eerder vermeld, hebben we een aantal eigenschappen en voordelen van spack op een rijtje gezet. We hebben de voordelen van spackwerk nog een keer voor u op een rijtje gezet:

Voordelen:

  • Spackwerk zorgt ervoor dat grote oppervlakten snel behandeld kunnen worden.
  • Spackwerk is goed betaalbaar en voordeliger dan regulier, glad stucwerk.
  • Spackwerk aanbrengen vraagt om een beperkte hoeveelheid voorbereiding. De voorbehandeling van de muur en het aanbrengen van spack kunnen snel achter elkaar worden uitgevoerd.
  • Spack biedt u tal van kleuropties om uit te kiezen.

Persoonlijk advies van Stukadoorsbedrijf J.Brosda in Apeldoorn

Heeft u vragen over de mogelijkheden bij u thuis? Onze vakmannen geven u graag advies, bel via 0575 211 112. Ze voorzien u graag van advies dat past bij uw persoonlijke situatie.

U kunt ook een gratis en geheel vrijblijvende offerte aanvragen. We zorgen ervoor dat u snel een op maat gemaakte offerte krijgt voor het spacken bij u thuis. Onze stukadoors staan paraat om samen met u naar alle opties te kijken!

Veel gestelde vragen over spacken

Hoe verschilt spacken van traditioneel stucen?

Wat het verschil maakt tussen stucen en spacken is de aanbrengmethode. Spack wordt handmatig opgebracht, terwijl spackwerk met behulp van een machine op de muur komt.

Hoe lang moet je rekenen voor spackwerk?

Hoeveel tijd het kost, is afhankelijk van de kleurkeuze en de te behandelen oppervlakte. Bij het toepassen van spackwerk in één kleur kunt u rekenen op een duur van 1 tot 2 dagen.

Welke tint heeft spackwerk?

De kleur wit is zowel standaard als meest voorkomend bij spackwerk. Als u pigment toevoegt aan het spackwerk, kan de kleur die u wilt direct op de muur of het plafond worden aangebracht, zodat verven overbodig is.

Is het mogelijk om spack te schilderen?

Het is geruststellend dat zodra spackwerk droog is, het geverfd kan worden. Het is handig om te weten dat spackwerk geverfd mag worden zodra het droog is.

Stukadoorsbedrijf J.Brosda staat voor u klaar in Apeldoorn
Over ons

Stukadoorsbedrijf J.Brosda is een jong en energiek bedrijf met ruime ervaring in allerlei stucwerk. Wij zijn specialist in het sausklaar opleveren van wanden en plafonds in woningen en bedrijfspanden. Ook voor het... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0575 211 112

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Stukadoorsbedrijf J.Brosda

Stukadoorsbedrijf J.Brosda is een jong en energiek bedrijf met ruime ervaring in allerlei stucwerk. Wij zijn specialist in het sausklaar opleveren van wanden en plafonds in woningen en bedrijfspanden. Ook voor het stuken van buitengevels en voor sierstucwerk (zoals beton ciré en leemstuc) hebben wij alle expertise in huis. Sausklare wanden kunnen wij voor u afwerken met airless latex spuiten. Voor grotere projecten schakelen we collega-stukadoors in.