Teamfoto Stukadoorsbedrijf J.Brosda
Muur spacken Apeldoorn Wij staan in Apeldoorn voor u klaar!
Een Stukadoor
Werkzaam in Apeldoorn, hoofdvestiging Zutphen

Muur spacken Apeldoorn

Er kunnen verschillende redenen zijn om een muur te spacken. Misschien heeft u recentelijk een nieuwe woning en wilt u uw muur laten spacken in Apeldoorn of omgeving. Bij het spacken gebruikt de stukadoor een spackspuitmachine om de muren van spackwerk te voorzien.

Bij Stukadoorsbedrijf J.Brosda in Apeldoorn helpen onze ervaren stukadoors u met het stucen van muren en plafonds, en verzorgen zij ook herstelwerk. Informeer gerust of we een specifieke klus bij u in de buurt doen. Voor een persoonlijk gesprek met onze specialisten kunt u bellen naar 0575 211 112.

Gestucte muren met groot raam
Stukadoorsbedrijf J.Brosda in regio Apeldoorn levert prachtig gespackte muren op maat.

Wat kost muur spacken?

Het voordeel van een muur spacken is dat de stukadoor in relatief korte tijd veel oppervlakte kan behandelen. Door gebruik te maken van een spackspuitmachine kan de stukadoor de muur sneller behandelen dan met de hand. Hiermee bespaart u tijd en kosten voor arbeid.

Net als bij andere klussen, zullen de kosten voor spacken variëren afhankelijk van meerdere factoren. Een belangrijke factor voor de prijs is de kleur die u selecteert. Wit is de standaard kleur voor spack.

Heeft u interesse in een fraaie kleur op de muur? Inderdaad mogelijk, maar verwacht wel dat de kosten hoger zullen zijn. Het voordeel is dan wel dat u de muur hierna niet meer hoeft te verven.

Een groot pluspunt van spacken is dat het uw muren voordelig kan behandelen. Uw plafonds kunt u eveneens laten spacken. Lees hier verder voor meer informatie over het spacken van plafonds.

Muur spacken in Apeldoorn

Voor elke variant van stucen zijn voorbereidingen nodig, dit geldt eveneens voor het spacken van muren. Het is belangrijk dat u alle ramen, meubels en deuren goed afplakt bij het spacken van uw woonruimte. Er komt veel nevel bij het spacken vrij.

Daarnaast wordt een beschermende loper over de vloer aangebracht. Soms vereist de muur kleine herstelwerkzaamheden voordat het spackspuitwerk kan worden uitgevoerd. Vervolgens kan de stukadoor de werkzaamheden starten.

Verschil tussen spacken en stucen

Tijdens het stucen wordt het gipsmateriaal handmatig door de stukadoor aangebracht. Voor het aanbrengen van spack wordt een spackspuitmachine gebruikt, ongeacht of het een muur of plafond is. Een glad oppervlak wordt bereikt met stucwerk, terwijl spack een gestructureerde afwerking geeft.

Het handmatig aanbrengen van stucwerk vergt meer tijd van de stukadoor. Om deze reden ligt de prijs van stucwerk hoger dan die van spackwerk. Beide diensten zijn echter niet duur.

Persoonlijk advies voor spacken

Nog niet zeker van de mogelijkheden voor uw huis? Heeft u nog vraagtekens? Heeft u vragen? Bel onze vakmannen via 0575 211 112.

U kunt rekenen op persoonlijk advies van onze vakmensen, afgestemd op uw situatie. Ook kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen, zodat u meer duidelijkheid krijgt over de kosten. Zo bent u precies op de hoogte van wat er kan.

Veel gestelde vragen over muur spacken

Wat is de toepassing van een spackmuur?

Spack is een pleisterlaag die met behulp van een machine wordt aangebracht. Dit maakt het vaak goedkoper dan andere stucwerkmethoden en het kan sneller worden gedaan. Binnen de bouw vindt u het veelvuldig terug in woningen, kantoren en winkels.

Hoe glad kan een spackmuur gemaakt worden?

Ja, u kunt een spackmuur glad maken op diverse manieren, zoals door te schuren. Dit kan echter behoorlijk lastig zijn. Vaak wordt er gekozen om een gladde stuclaag over het spackspuitwerk te laten aanbrengen.

Hoe kun je een spackmuur schilderen?

U kunt een spackmuur schilderen. Het is essentieel om de juiste voorbehandeling aan te brengen. Zo ontstaan er geen strepen op de muur.

Welke verschillen zijn er tussen spack en spachtelputz?

Het bijzondere aan spachtelputz is dat het kleine steentjes van verschillende diktes bevat, wat bijdraagt aan de unieke structuur. Aan de andere kant is spack een pasta met steentjes. Pas bij het aanbrengen wordt de korrelgrootte bepaald.

Stukadoorsbedrijf J.Brosda staat voor u klaar in Apeldoorn
Over ons

Stukadoorsbedrijf J.Brosda is een jong en energiek bedrijf met ruime ervaring in allerlei stucwerk. Wij zijn specialist in het sausklaar opleveren van wanden en plafonds in woningen en bedrijfspanden. Ook voor het... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0575 211 112

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Stukadoorsbedrijf J.Brosda

Stukadoorsbedrijf J.Brosda is een jong en energiek bedrijf met ruime ervaring in allerlei stucwerk. Wij zijn specialist in het sausklaar opleveren van wanden en plafonds in woningen en bedrijfspanden. Ook voor het stuken van buitengevels en voor sierstucwerk (zoals beton ciré en leemstuc) hebben wij alle expertise in huis. Sausklare wanden kunnen wij voor u afwerken met airless latex spuiten. Voor grotere projecten schakelen we collega-stukadoors in.