Teamfoto Stukadoorsbedrijf J.Brosda
Werkzaam in Apeldoorn, hoofdvestiging Zutphen

Marokkaans pleisterwerk aanbrengen in Apeldoorn

Tadelakt is het Bergers woord voor inwrijven. Het pleisterwerk wordt na het aanbrengen en tijdens het drogen namelijk gepolijst met een halfedelsteen of speciale polijststeen. Daarna wordt het nog verzadigd met olijfolie zeep. Door de afwerking met de steen en zeep ontstaat een waterbestendig en stootvast oppervlak en krijgt de pleister zijn herkenbaar wolk-effect. Hoe meer druk je op de polijststeen zet, hoe dieper de kleur wordt. Dat verklaart de kleurschakeringen in tadelakt.

Stukadoorsbedrijf J.Brosda staat voor u klaar in Apeldoorn
Over ons

Stukadoorsbedrijf J.Brosda is een jong en energiek bedrijf met ruime ervaring in allerlei stucwerk. Wij zijn specialist in het sausklaar opleveren van wanden en plafonds in woningen en bedrijfspanden. Ook voor het... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0575 211 112

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor marokkaans pleisterwerk aanbrengen?

Over Stukadoorsbedrijf J.Brosda

Stukadoorsbedrijf J.Brosda is een jong en energiek bedrijf met ruime ervaring in allerlei stucwerk. Wij zijn specialist in het sausklaar opleveren van wanden en plafonds in woningen en bedrijfspanden. Ook voor het stuken van buitengevels en voor sierstucwerk (zoals beton ciré en leemstuc) hebben wij alle expertise in huis. Sausklare wanden kunnen wij voor u afwerken met airless latex spuiten. Voor grotere projecten schakelen we collega-stukadoors in.


Bouwgarant,VCA,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,Afbouwkeur,Erkend leerbedrijf,Keurmerk ConsuBeter