Teamfoto Stukadoorsbedrijf J.Brosda
Werkzaam in Apeldoorn, hoofdvestiging Zutphen

Italiaans stucwerk aanbrengen in Apeldoorn

Italiaans stucwerk is gemaakt van gemalen marmer, geblust kalk en kleurpigmenten. Tegenwoordig is Italiaans stucwerk met kunsthars verkrijgbaar, maar de traditionele stucco wordt gemengd met water. Het wordt in lagen gesmeerd en heeft een prachtige marmeren ‘stucco’ afwerking. Hierdoor wordt dit sierpleister ook wel marmerstuc of marmerpleister genoemd.

Stukadoorsbedrijf J.Brosda staat voor u klaar in Apeldoorn
Over ons

Stukadoorsbedrijf J.Brosda is een jong en energiek bedrijf met ruime ervaring in allerlei stucwerk. Wij zijn specialist in het sausklaar opleveren van wanden en plafonds in woningen en bedrijfspanden. Ook voor het... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 0575 211 112

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Gratis offerte voor italiaans stucwerk aanbrengen?

Over Stukadoorsbedrijf J.Brosda

Stukadoorsbedrijf J.Brosda is een jong en energiek bedrijf met ruime ervaring in allerlei stucwerk. Wij zijn specialist in het sausklaar opleveren van wanden en plafonds in woningen en bedrijfspanden. Ook voor het stuken van buitengevels en voor sierstucwerk (zoals beton ciré en leemstuc) hebben wij alle expertise in huis. Sausklare wanden kunnen wij voor u afwerken met airless latex spuiten. Voor grotere projecten schakelen we collega-stukadoors in.


Bouwgarant,VCA,Keurmerk Kwaliteitsvakman,VGO-keur,KOMO,Afbouwkeur,Erkend leerbedrijf,Keurmerk ConsuBeter