Stucwerk in Apeldoorn

Voor een mooie afwerking van uw muren en plafonds is het belangrijk dat de ondergrond goed afgewerkt is. Uw stukadoor kan u hier in de regio Apeldoorn uitstekend bij van dienst zijn. Door middel van kwalitatief stucwerk maken wij uw muren klaar voor behang of geschikt voor een andere vorm van afwerking. Ook kan stucwerk worden gebruikt als eindafwerking. Wij brengen het dan aan in de door u gewenste kleur, door kleurstoffen te mengen door het pleisterwerk. Als u stucwerk in kleur laat aanbrengen, hoeft u daarna niks meer aan uw muur te doen.

Verschillende soorten stucwerk

Stucwerk is geschikt als eerste stap van uw verbouwing of als professionele afwerking van uw muren. In Apeldoorn en in de omgeving van Apeldoorn kunt u bij uw stukadoor terecht voor verschillende soorten stucwerk.

Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld kiezen voor sausklaar stucwerk; het glad maken van uw muren door middel van pleister, of voor behangklaar stucwerk; waarvoor het stucwerk net iets minder glad te zijn. De laatste methode is gemakkelijker voor de stukadoor en is daarom vaak wat goedkoper dan sausklaar stucwerk. Als u een goed gestucte muur schildert of behangt, heeft u meer eer van uw werk.

Voorbehandeling

Onze professionele stukadoors zorgen altijd voor een goede voorbehandeling van uw muur, zodat het stucwerk goed hecht en jaren meegaat. Ook kunnen onze vakmannen in Apeldoorn uw plafonds voor u stucen. Uw plafond wordt dan met gips helemaal vlak gemaakt, of afgewerkt met een structuur. Bij nieuwbouwhuizen is het plafond vaak nog van kaal beton. Uw plafond laten stucen is dan de eerste stap naar een mooie inrichting.