Ook voor schilderwerk in Apeldoorn

In de regio Apeldoorn schakelt u ons ook in voor al uw schilderwerk. Als schildersbedrijf zijn wij gespecialiseerd in binnen- en buitenschilderwerk. U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw woning zelf te schilderen. Maar als u dit overlaat aan onze vakmannen bent u verzekerd van een professioneel eindresultaat. Wij maken gebruik van kwalitatief goede verfsoorten, die het materiaal beschermen tegen externe invloeden. U kunt op onze service rekenen!

Binnen- en buitenschilderwerk

De voornaamste reden om uw woning te voorzien van een nieuwe verflaag is verfraaiing. Maar schilderwerk dient ook als bescherming van uw hout- en muurwerk. In Apeldoorn en omgeving zorgen onze vakmannen ervoor dat uw woning er weer als nieuw uitziet en daarnaast ook beschermd is tegen invloeden van buitenaf.

Binnenschilderwerk

Er zijn verschillende technieken en mogelijkheden op het gebied van binnenschilderwerk. U kunt onder andere bij ons terecht voor:

  • Latexwerk
  • Dekkend schilderwerk
  • Lak- en beitswerk
  • Behangwerk
  • Plakken van glasvlies/scanbehang

Onze vakmannen hebben jarenlange ervaring en kunnen u ook voorzien van professionele adviezen. Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste kleuren of juiste verfsoort.

Buitenschilderwerk

Het is van groot belang om uw buitenschilderwerk regelmatig te laten onderhouden. Vooral op lange termijn kunt u hier kosten mee besparen. Wacht nooit te lang met het inschakelen van een schildersbedrijf. Als u wel wacht tot behandelingen noodzakelijk zijn kunnen de kosten hoog oplopen. In Apeldoorn en omgeving bieden wij u een onderhoudscontract om uw woning in optimale conditie te houden. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden